Tähän pyllistykseen Usain Bolt syttyi – sporttimallista tuli tyttöystävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon olympialaisten kohutuin ja ylistetyin urheilija oli jamaicalainen juoksijatähti Usain Bolt, joka vei kirkkaasti voiton sadan metrin matkalla ja oli samalla rikkoa maailmanennätyksen. Hänen menestystään on sittemmin juhlittu ympäri maailmaa.

Urheilu- ja viihdelehdet raportoivat olympialaisten aikana Boltin seurustelevan näyttävän kaunottaren, Megan Edwardsin, kanssa. Maailman nopeimman miehen kerrotaan ihastuneen nähdessään Meganin sporttisessa muotinäytöksessä, josta on nyt saatu myös kuvia julkisuuteen.

Esityksen jälkeen kaunotar ja juoksija ryhtyivät käymään treffeillä ja nyt suhteen kerrotaan edenneen seurusteluksi. Juoksijan tiedottaja ei ole suostunut kommentoimaan suhdetta, mutta neitokaisen ystäväpiiristä tieto vahvistettiin.

– Suhde ei ole kovin vakava, koska Usain lentelee alituisesti ympäri maailmaa. He ovat kaksi aikuista pitämässä hauskaa keskenään, Edwardsin ystävä kertoi Splash Newsille.

Olympiakisojen aikana brittiläinen maanviljelijä teki mailleen valtavan teoksen juoksijan kunniaksi. Sittemmin Usain Bolt sai kuitenkin myös hieman toisenlaisen kunnianosoituksen. Hän sai nimittäin oman nimikkohuumeen. Menestyksen myötä kannabista lääkkeeksi myyviin liikkeisiin on ilmestynyt myyntiin Usain Bolt OG -niminen kannabislajike. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan kysyntä on ollut kovaa.