Ainakin 20 000 suomalaista tänään ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoteen mahtuu lukemattomia erilaisia teemapäiviä, ja tänään 6. syyskuuta vietetään Meikitöntä päivää. Tapahtumaa on markkinoitu näkyvästi sosiaalisessa mediassa, jossa esimerkiksi Facebook-ryhmään on liittynyt yli 22.000 käyttäjää. Viime vuonna osallistujia oli peräti 40.000.

Meikitöntä päivää vietetään luonnonkauniina ympäristöystävällisen kosmetiikan puolesta. Tänä vuonna Meikittömästä päivästä koostetaan myös taidenäyttely sekä kirja, johon kuvataan ja haastatellaan valikoituja osallistujia, bloggaajia ja tunnettuja suomalaisia.

– Meikittömän päivän aikana pieni teko muuttuu Suomen erottuvimmaksi yhteiseksi ympäristöteoksi, jonka tarkoituksena on kiinnittää huomio aidosti ympäristöystävälliseen kosmetiikkaan ja vaikuttaa sen määrän lisääntymiseen, Facebook-ryhmässä kerrotaan.