Arttu Wiskarista huikeaa pilaa YouTubessa – älä laske allesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu kotimainen laulajatähti Arttu Wiskari on saanut runsaasti lokaa niskaansa useilta eri tahoilta, kun miehelle on kuittailtu niin radiossa kuin televisiossakin. Wiskari itse kertoi kesällä Staralle olevansa vain innoissaan saamastaan huomiosta.

Nyt verkossa on julkaistu huikea parodiavideo, jossa Arttu Wiskarin kappaleista on koostettu sadasosasekunti sadasosasekunnilta täysin uusia sanoituksia. Lopputulos voi saada sekä Wiskarin fanit että muutkin nauramaan niin, että pidätyskyky voi olla koetuksella. Wiskari on muokattu laulamaan muun muassa seuraavaa.

– Ajoin kännissä kolarin samalla kun söin kuivamuonaa. Olen Jumala. Palvokaa mua. Mun rintsikat on kauniimmat kuin mun pitsikalsarit. Äänestin Paavoa kun se on mun veli. Olen kyllä Helsingin homoin jätkä, Arttu Wiskari laulaa parodiassa ja jatkaa.

– Olen kyllästynyt kylmään rintamaitoon. V**un yläkerran jätkät syökää mun paskaa tuhkamunat.