BB-asukas harkitsee lähtöä talosta: ”Ajattelin heittää lasin seinään”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asuva teini-ikäinen Janita on ollut jo muutaman päivän ajan alamaissa, sillä hän on kärsinyt motivaation puutteesta ja koti-ikävästä. Tänään asukkaat saivat rangaistuksen, koska Janita oli rikkonut sääntöjä.

Asukkaat menettivät tupakkansa Janitan sääntörikkomuksen takia. Hetki sitten Janita keskusteli Jonna I:n kanssa kotiinlähdöstä.

– Mä en edes tiedä mitä mun pitäis tehdä, jos haluaisin pois täältä. Kyllä mä ajatelin, että mä heittäisin jokun lasin seinään ja ne poistais mut. Kun se Niko poistettiin, kun se heitti viinilasin. Mulla on ikävä mun kihlistä. Sen äiti osti mulle tän peilin, Janita totesi.

– Kai sit pitäis mennä tonne päiväkirjahuoneeseen ja sanoa että haluaa pois. Sit ne käskee muut pois ja sit pitää pakata. Ei siinä saa edes halata enää muita asukkaita, Jonna muisteli aikaisemmilta kausilta.

– Oli lohduttavaa kuulla, että näytetään livenä paremmalta kuin telkarissa, Janita vaihtoi puheenaihetta.

Samaan aikaan muut asukkaat keskustelivat tilanteesta keittiössä. Erityisesti Irina puolusti teinityttöä ja toivoi hänen pääsevän pian yli koti-ikävästä.