BB-asukkaalle rangaistus – rikkoi tahallaan sääntöjä?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava talon 19-vuotias kuopus Janita sai tänään nimeämisissä runsaasti pisteitä, koska hän on toistuvasti vihjannut haluavansa talosta pois. Ulkomaailmassa taannoin kihlautunut teinityttö pelkää esimerkiksi suhteensa kariutuneen.

BB-talossa muiden miesten kanssa läheisissä kohtakteissa ollut neitokainen on nyt saamassa rangaistuksen, koska hän meni iltapäivällä rikkomaan mahdollisesti jopa tahallaan talon sääntöjä. Janitalle nimittäin kerrottiin päiväkirjahuoneessa, että hänen tulee kertoa muille asukkaille, ettei talosta ulos johtaviin oviin saa koskea. Teinityttö ei kuitenkaan suostunut tehtävään.

Eilen Janita paljasti heikon paineensietokykynsä, kun hän ei saanut yllään ollutta norsupukua kääntymään ympäri. Neitokainen yritti hetken aikaa saada pukua toimimaan, kunnes puhkesi lopulta itkuun.

– Onkohan tuotanto edes kokeillut näitä pukuja? Mä en halua tätä paskapukua muutenkaan! Mä en saa käännettyä tätä mun päällä. Tää puku kiristää. Tää puku ei jousta yhtään, Janita valitti kyyneleet silmissään.