Cheryl Cole paljasti märkien uniensa yllättävän kohteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta soolouralle siirtynyt kaunotar tunnetaan nykyisin paremmin X Factor -ohjelman brittiversion ex-tuomarina.

Nyt 29-vuotias Cheryl Cole on tunnustanut nähneensä eroottisia unia eräästä popmaailman kaunottaresta. Heart FM -radioaseman haastattelussa neitokaiselta kysyttiin seksiunista, jolloin popppari tunnusti uneksineensa tuhmasta tyttötouhuilusta Rihannan kanssa.

– Meillä oli hauskaa. Tiedäthän, tyttökivaa yhdessä, kertoi Cheryl Cole haastattelussa.

Täysin naisiin päin Call My Name -singlen laulajatar tuskin on kääntynyt, sillä hänen tiedetään seurustelevan parhaillaan Tre Hollowayn kanssa. Lähde paljasti äskettäin Daily Star -lehdelle neitokaisen hemmotelleen rakastaan itse kokkaamillaan aterioilla. Hollowayn kerrotaan ihastuneen tähden kokkauksiin niin paljon, että mies on pyytänyt saada maistella lisää hänen kättensä jälkiä.

Popstar-ohjelmasta kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti alkoi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat taannoin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin uuden Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.