Gwen Stefanin läpikuultava paita paljasti timmin vartalon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Gwen Stefani piti menestyksekkään soolouransa jälkeen pitkään taukoa musiikkiuraltaan, mutta taannoin hän kertoi tekevänsä paluun ex-yhtyeensä No Doubtin kanssa. Poptähti teki nimittäin bändinsä kanssa näyttävän paluun yhtyeen Settle Down -singlellä.

Nyt Gwen on kuvattu New Yorkissa poistumassa Manhattanilla sijaitsevasta hotellistaan. Poptähti oli matkalla konserttiinsa Rockefeller Centeriin. Hän oli pukeutunut mustaan läpikuultavaan paitaan, joka paljasti perheenäidin vartalon olevan huippukunnossa.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Gwen Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. No Doubt kasattiin muutama vuosi sitten jälleen yhteen ja poptähti on ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa soolouransa sijaan bändiin. Tähti lanseerasi L.A.M.B-vaatemallistonsa vuonna 2003 ja se on ollut menestys. Muun muuassa näyttelijättäret Teri Hatcher ja Nicole Kidman pukeutuvat Stefanin suunnittelemiin vaatteisiin.