Karmaiseva moka televisiouutisissa – kuvat ”hieman” sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka amerikkalainen näyttelijä Michael Clarke Duncan menehtyi 54-vuotiaana. Rakastetun tähden poismenosta uutisoitiin näyttävästi ympäri maailmaa. Erään televisiokanavan uutisissa tapahtui kuitenkin karmaiseva moka.

Yhdysvalloissa ABC-uutiskanava kertoi kuolemasta, mutta kuvitti tapausta vahingossa aivan toisen tähden valokuvilla. Televisiouutisten kuvien perusteella kuollut oli nimittäin poptähti Seal, joka nähtiin kuolinuutisen kuvituksessa yhdessä ex-vaimonsa Heidi Klumin kanssa.

Kuva: ABC News
Kuva: ABC News

Michael Clarke Duncan muistetaan erityisesti läpimurtoroolistaan elokuvassa Vihreä maili. Mies näytteli myös muun muassa elokuvissa Skorpionikuningas, Armageddon ja Daredevil. Duncan joutui heinäkuussa sairaalan teho-osastolle saatuaan sydänkohtauksen.

Tähden tyttöystävä Omarosa Stallworth oli löytänyt miehen huonossa kunnossa, mutta onnistui pelastamaan tämän hengen elvytyksellään. Sittemmin Michael Clarke Duncan pääsi sairaalan tehohoidosta, mutta menehtyi kuitenkin maanantaina sairaalassa Los Angelesissa.

Michael Clarke Duncan työskenteli ennen julkisuusuraansa monien tähtinäyttelijöiden henkivartijana. Mies on tehnyt töitä muun muassa Will Smithille, Martin Lawrencelle, LL Cool J:lle, Notorius B.I.G.:lle ja Jamie Foxxille. Duncan teki samalla pikkurooleja ja mainoksia. Hän lopetti henkivartijan työn oltuaan vuonna 1997 mukana välikohtauksessa, jossa räppäri Notorius B.I.G. kuoli.