Armeijakundit tekivät Call Me Maybe -version – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalaisen popkaunottaren Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -hittibiisi on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista kappaleista. Verkossa onkin julkaistu monenlaisia cover-esityksiä kyseistä hittibiisistä. Etenkin miesten mieleen on Miami Dolphins -cheerleadereiden tekemä cover-video.

Nyt myös Yhdysvaltojen armeijan sotilaat ovat tehneet musiikkivideon menestyksekkäästä Call Me Maybe -kappaleesta. Afganistanin Kunarin provinssissa työskentelevät miehet suunnittelivat videon itse nostattaakseen yhteishenkeä.

Nettivideolla hyväntuuliset sotilaat liikuttelevat suitaan hittibiisin tahtiin erilaisissa paikoissa. Armeijavaatteisiin pukeutuneilla miehillä näyttää olleen hauskaa videota kuvattaessa, sillä joidenkin hymy on korvissa musiikkivideolla.

Eräs mies muun muuassa ottaa ”but here’s my number…” -lyriikan kohdalla valtavan puhelimen käteensä, ja näyttelee viekkaasti oman roolinsa. Pari viikkoa sitten julkaistua nettivideota on katsottu jo yli miljoona kertaa, ja se on saanut paljon positiivista palautetta.