Ashton Kutcher ja Mila Kunis suunnittelevat uutta perheenjäsentä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehen puolikkaat –televisiosarjan näyttelijä Ashton Kutcher viettää nykyään railakasta sinkkuelämää, sillä vieraisiin pöksyihin sukeltanut tähti erosi taannoin vaimostaan Demi Mooresta. Julkkiskaunottaria deittaillut mies näyttää sittemmin tykästyneen 70′s Show -vastanäyttelijäänsä Mila Kunisiin.

Tuore julkkispari ei ole vielä vahvistanut julkisuudessa suhdeväitteitä, vaikka heidän romanssinsa näyttääkin koko ajan etenevän vakavampaan suuntaan. Nyt suhteen syventymisestä kertoo uusin uutinen, jonka mukaan Ashton Kutcher suunnittelee adoptoivansa Kunisin kanssa yhteisen koiravauvan. Rakastavaiset haluavat pelastaa hylätyn koiran ja antaa sille uuden kodin.

– Mila ja Ashton ovat kierrelleet eläinten turvakoteja etsien hylättyä koiraa, joka tarvitsee rakastavan kodin. He haluavat ison koiran, joko Kultaisennoutajan tai Labradorinnoutajan, kertoo lähde Now-lehdelle.

Parin kerrotaan olevan tällä hetkellä erottamaton kaksikko. Lähteen mukaan he käytännössä elävät yhdessä, minkä vuoksi yhteisen koiran omistaminen ei olisi lemmenparille ongelma. Kihloihin tähdillä on tuskin kiire, sillä Kutcher on tällä hetkellä vielä keskellä avioeroprosessia entisen vaimonsa Demi Mooren kanssa.

Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui taannoin vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia. Näyttelijätär ajautui eron jälkeen riitoihin lastensa kanssa, sillä hänen tyttärensä eivät jaksaneet seurata äitinsä juopottelua vierestä.