BB-Katarina romahti: ”Ilkeä Isoveli!”

Big Brother Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa on tänään koettu tunteiden vuoristorataa, kun BB-Katarina on suorittanu Isovelin hänelle määräämää tehtävää. Katarinan tehtävänä on toistaa kovaääniseen kaikki, mitä BB-Anne sanoo. Hiljainen suomenruotsalainen on ottanut tehtävän raskaasti, sillä hän kokee Isovelin ottaneen hänet silmätikukseen.

Katarina onkin murtunut päivän aikana jo useasti kyyneliin. Hetki sitten nainen ryntäsi jälleen itkien makuuhuoneeseen. Pian makuuhuoneeseen suuntasivat myös Jonna I, Leina ja Pia, jotka lohduttivat osaansa kyllästynyttä naista.

– Pitäskö sun mennä pk-huoneeseen ja sanoa, että sä haluat, että tää loppuu nyt, Jonna I kysyi itkevältä Katarinalta.

– Ei, mä en mee mihinkään. Kotiin mä voin mennä. Miten toi voi olla noin ilkeä. Mä en tykkää tästä. Ilkeä Isoveli, Katarina sopersi vihaisesti.

– Täällä tulee paljon sellasia asioita, joista ei tykkää, mut ne on pakko vaan niellä, Pia tsemppasi.

Pian Katarina sai jälleen koottua itsensä ja jatkoi tehtävän suorittamista. BB-talossa vallitsee Katarinan tehtävän vuoksi ankea tunnelma, sillä osa asukkaista pelkää Katarinan epäonnistuneen tehtäväsuorituksen eväävän heiltä illan bileet. Big Brother on kuuluttanut useasti päivän aikana Katarinan rikkovan sääntöjä, sillä hän on toistuvasti laistanut tehtävän suorittamisesta.