Rattijuoppo tuhosi autoja pyöräkuormaajalla – hakattiin ohjaamoon! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkkovideoilla nähdään välillä vakaviakin toilailuja, joissa saattaa vilahtaa tragikoomisia elementtejä. Nyt eräs humalainen kuski kokeili onneaan pyöräkuormaajan kanssa.

Kuva: YouTube

Mies aiheutti todellisen vaaratilanteen parkkipaikalla ajellessaan menopelillään autoja päin. Kuski kolhi häpeilemättä pyöräkuormaajaansa parkkeerattuihin autoihin, ja pysähtyi vasta kuorma-autoon törmättyään. Hutiloivan ajajan uhrit eivät kuitenkaan antaneet armon käydä oikeudesta.

Kuva: YouTube

Verkkovideolta näkyy, miten he antavat miehelle kunnon löylytyksen. Eräs paikalle juosseista miehistä vetää humalaisen kuskin ulos pyöräkuormaajasta, minkä jälkeen nyrkit alkavat heilua. Tässä tapauksessa voitaneen todeta, etteivät uhrit taida olla kolaroijaa fiksumpia.