Mitä Victoria Bechamille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkifutari David Beckhamin vaimo, Spice Girls -tyttöbändistä julkisuuteen ponnahtanut Victoria Beckham tekee nykyään uraa muotisuunnittelijana. Muotiin ja kauneuteen intohimoisesti suhtautuva Victoria onkin nyt noussut otsikoihin kauneudenhoitorutiiniensa myötä.

Äskettäin neljän lapsen äiti antoi ihailijoilleen silmänruokaa seksikkäiden kuviensa myötä poseeraamalla Glamour-lehden kannessa viettelevästi pitsipaidassa ja alushousuissa. Nyt Victoria Beckham on päätynyt huolestuttaviin kuviin, joissa hän näyttää riutuneemmalta kuin aikoihin. Kuvat ikuistettiin New Yorkissa, kun Victoria oli poistumassa hotelliltaan ja menossa Fashion’s Night Out -juhliin.

Taannoin uutisoitiin, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David Beckham paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria Beckham puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.