Beyonce ja Jay-Z: ”Rakastamme vaippojen vaihtamista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Sittemmin Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin.

Beyonce paljasti nyt Anderson Live -ohjelmassa, ettei vaippojen vaihto ole ongelma hänelle eikä miehelleen Jay-Z:lle. Beyonce kertoi myös laulavansa tyttärelleen usein kehtolauluja, joita hän keksii lennosta.

– Rakastan vaippojen vaihtamista, ja myös Jay-Z on todella hyvä siinä. Rakastan joka hetkeä siitä, se on niin kaunista, tähti kertoi ohjelman juontaja Anderson Cooperille.

Beyonce myös vakuuttelee olevansa aivan tavallinen äiti, varsinkin tyttärensä silmissä.

– Olen hänen äitinsä, ja kun Blue näki minut tänään ensimmäistä kertaa esiintymässä, hän oli todella hämmentynyt, Beyonce kertoo.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Poptähti paljasti äskettäin keksineensä tyttärensä Blue Ivy -nimen Rebecca Solnitin kirjoittamasta runosta.