Sinkkuelämää-tähti myy kotiaan – haluaa 20 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taannoin valkokankailla nähty Sinkkuelämää-televisiosarjan toinen leffaversio Sex And The City 2 menestyi ensimmäisen osan tavoin mainiosti. Sarjan tähti Sarah Jessica Parker ihmetteli tuolloin julkisesti kestosuosionsa salaisuutta.

Nyt Carrie Bradshaw -roolistaan tunnettu tähtinäyttelijä on myymässä New Yorkin kotiaan, jonka hän osti miehensä Matthew Broderickin kanssa vasta äskettäin. Julkkispari osti kaupunkiasunnon vuonna 2011 alle 19 miljoonalla dollarilla, eli 15 miljoonalla eurolla.

Parkerin perhe ei ole koskaan asunut kyseisessä talossa, koska siellä ei ollut heidän mielestään tarpeeksi yksityisyyttä. Tähti kauppaakin kotia 25 miljoonan dollarin, eli lähes 20 miljoonan euron, ökyhinnalla. New York Observer -lehden mukaan Greenwich Villagessa sijaitseva luksuskoti pitää sisällään kuusi makuuhuonetta ja oman puutarhan.

Sarah Jessica Parker on yhdysvaltalainen näyttelijä ja hänet on nähty muiden muassa Johnny Deppin rinnalla elokuvassa Ed Wood. Sinkkuelämää-sarja päättyi vuonna 2004 ja Parker palkittiin Carrie Bradshawn roolistaan Emmy- ja Golden Globe -palkinnoilla. Hän tuotti myös itse kyseistä sarjaa. Parker avioitui Matthew Broderickin kanssa 14 vuotta sitten ja pariskunnalla on kolme lasta, joista kaksoset syntyivät kesäkuussa 2009. Ennen avioliittoaan Hollywood-kaunotar seurusteli muiden muassa Robert Downey Jr:n ja John F. Kennedy Jr:n kanssa.