Kris Jennerin rinnat varastivat huomion – WTC-muistotilaisuus jäi paitsioon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Äskettäin 56-vuotias realitymamma puhui rintaimplanteistaan Today-keskusteluohjelmassa. Nyt Jennerin rintavarustuksesta on ehtinyt kuitenkin puhjeta jo kunnon riita, kun ohjelma esitti katsojille naisen haastattelun sen sijaan, että olisi pitänyt hetken hiljaisuuden syyskuun 11. päivän terroritekojen muistoksi.

– Kris on sotilaiden iso kannattaja ja erittäin järkyttynyt tästä. Hänellä ei ollut mitään tekemistä sen päätöksen kanssa, että kansallinen hiljaisuuden hetki jätettiin viettämättä. Yhtäkkiä hän on kaiken keskiössä ja hänen kasvojaan näytetään televisiossa, kun asiasta keskustellaan, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Lähde paljastaa Kardashianin perheen emon olevan raivoissaan tilanteesta, vaikka ei olekaan kommentoinut sitä mitenkään julkisuudessa. Julkkisäiti ei voi ymmärtää minkä takia hän joutui tällaisen huomion keskipisteeksi. Jenner ei tiennyt, että hänen haastattelunsa näytettäisiinkin televisiossa kansallisen muistohetken sijaan.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.