Onko tässä tosiaan Lady Gaga? Peittyi verhoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Miljoonat fanit odottavat parhaillaan kovasti supertähden uutta ARTPOP-albumia.

Viime aikoina Lady Gaga on kohahduttanut osallistumalla New Yorkissa järjestettyyn Fame-hajuvetensä lanseeraustilaisuuteen yhdessä Steve Kleinin kanssa. Tapaus aiheutti jonkin verran ihmetystä, sillä itsensä kokonaan kukkakuosilliseen kankaaseen käärinyttä poptähteä ei näkynyt lainkaan asunsa alta.

Lady Gaga on noussut muutamassa vuodessa maailman suosituimmaksi naisartistiksi. Hän on nykyisin myös maailman seuratuin artisti esimerkiksi Twitter-mikroblogissa. Suomessa pariinkin otteeseen konsertoinut Lady Gaga nähtiin Helsingissä viimeksi elokuussa 2012.