Nainen odottaa tuomiopäivää: Kotona 80 000 euron ruokavarasto

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Erilaiset uskontokunnat ja jopa tiedemiehet ovat pyrkineet jo vuosisatoja ennustamaan ihmiskunnan tuhon hetkeä siinä kuitenkaan onnistumatta. Nyt eräs amerikkalainen nainen on kuitenkin vuorenvarma siitä, että tuomiopäivä koittaa aivan pian, ja onkin varautunut siihen runsaskätisesti.

Kellene-niminen nainen on niin huolestunut ihmiskunnan tulevaisuudesta, että varastoi kotiinsa ruokaa ja juomaa tulevaa tuhon päivää varten. Hän onkin onnistunut keräämään jo 100.000 dollarin, eli noin 80.000 euron, arvosta muonavarantoja.

Vainoharhaiseksikin väitetty neitokainen käyttää kuusi tuntia päivässä aikaansa ruokavarantojensa hankkimiseen ja järjestelyyn. Mukana on myös aviomies, joka avustaa Kelleneä tämän projektissa. Tällä erää nainen pelkää eniten talouskriisiä.

– Kellene ja hänen miehensä ovat nähneet entuudelta päivän, jolloin rahalla ei ole enää mitään merkitystä. Tuolloin öljystä ja ruoasta tulee luksustavaroita, kuvailee National Geographic’s -kanavan Doomsday Preppers -ohjelman juontaja.

Kellene uskoo, että dollarin arvo putoaa tulevaisuudessa neljään senttiin. Pariskunnalla onkin erilliset huoneensa proteiineja ja vettä varten. He haluavat varmistaa, etteivät heidän lähipiirinsä ja ystävänsäkään kärsi tulevan maailmanlaajuisen katastrofin aikana.