Whitneyn teinitytär paljasti rantakuntonsa – paparazzi heti paikalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taannoin menehtyneen laulaja Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaisten jälkeen. Hänen jättiomaosuutensa peri tytär Bobbi Kristina, kun ottopoika Nick Gordon jäi puolestaan ilman perintöä.

Nyt 18-vuotias Bobbi Kristina on kuvattu perhelomalla Havaijilla. Neitokainen vietti siellä rantapäivää sinisessä bikiniasussa, jonka päälle teini oli kietaissut t-paidan. Snorklaamaankin innostunut kaunotar todisti otoksilla olevansa hyvässä rantakunnossa, minkä varmasti allekirjoitti myös mukana ollut ottoveli ja poikaystävä Nick Gordon.

Whitney alkoi huolehtia Gordonista noin 10 vuotta sitten ja otti tämän perheenjäsenekseen. Poika asui hänen ja Bobbi Kristinan kanssa Atlantassa, kun Gordonin oma äitinsä ei pystynyt huolehtimaan hänestä. Nick Gordonia ei ole koskaan virallisesti adoptoitu Houstonin perheeseen, mutta hän on silti perheenjäsen.