Kohupari on totta! Ashton Kutcher ja Mila Kunis kuvattiin suutelemassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

70′s Show -hittisarjan tähdet Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat tunteneet toisensa 15 vuoden ajan. Heidän ystävyytensä muuttui aiemmin tänä vuonna romanssiksi, sillä pariskunta on nykyisin onnellisesti yhdessä.

Hollywood-näyttelijät ovat välttäneet viime kuukausina yhteiskuvia, mutta nyt heidän romanttinen puistohetki on ikuistettu paparazzien kameroille. Ashton Kutcher ja Mila Kunis nähdään nimittäin suutelemassa toisiaan kallion päällä New Yorkin keskuspuistossa.

Rakastavaiset eivät peitelleet onneaan, kun he kävelivät kadulla käsi kädessä. Arkisesti pukeutuneet tähdet muun muuassa nauttivat lounaan paikallisessa kuppilassa, ja halailivat toisiaan kesken kävelyhetken. Vielä muutama viikko sitten Mila Kunis väitti olevansa Kutcherille vain hyvä ystävä.

– Me hengailemme. Olemme tunteneet toisemme 15 vuoden ajan. Siinä se. Ei ole mitään rakkaustarinaa taustalla, Mila Kunis väitti äskettäin Elle-lehden haastattelussa.

Ashton Kutcher erosi taannoin vaimostaan Demi Mooresta uskottomuuden takia. Mies petti rakastaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui muutama kuukausi sitten vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia.