Rihannan mekko paljasti pakaran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna oli äskettäin otsikoissa ajauduttuaan julkiseen riitaan Joan Riversin kanssa. Diili-ohjelmasta tuttu Rivers haukkui Rihannan rakkauspuheet, mutta laulaja antoi kaksin verroin takaisin.

24-vuotias tähti teetätti äskettäin rintojensa alapuolelle uuden suurikokoisen muinaisegyptiläisten Isis-jumalatarta esittävän tatuoinnin. Nyt Rihanna on käväissyt juhlimassa Hollywoodissa sijaitsevalla Eden Clubilla yhdessä ystäviensä kanssa. Popparin harmaa mekko oli varustettu aukolla, josta hänen pakaransa paljastui.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti taannoin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.