13-vuotiaasta tytöstä laulajasensaatio: ”Tähti on syntynyt!” – katso huikea esitys

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Internetissä leviää nykyisin paljon huippulahjakkaiden lasten musiikkiesityksiä. Nyt newyorkilainen Carly Rose Sonenclar on ottanut osaa Yhdysvaltojen X Factor -kykyjenetsintäkilpailuun, ja saanut yli kaksi miljoonaa katselukertaa YouTube-palvelussa.

Kuva: YouTube

Carly Rose Sonenclar astui lavalle Providencessa järjestetyissä X Factor -koe-esiintymisissä. Suloinen 13-vuotias tyttö sai tuomarit hymyilemään, kun hän käveli esiintymislavalle. Hymyt vaihtuivat kuitenkin pian totaaliseen shokkiin, kun Carly alkoi laulaa Nina Simonen Feeling Good -kappaletta.

– Saatat olla 13-vuotias, mutta sielusi on vanha. Tähti on syntynyt, L.A. Reed kommentoi tytön esitystä.

Tyttö pääsi jatkoon tuomareiden yksimielisellä päätöksellä. Teinitähti Demi Lovato muun muuassa kehui nuoren tytön itsevarmuutta. Lisäksi 20-vuotias Lovato kertoi haluavansa ostaa Carlyn musiikkia.