Haluatko tuoksua presidenttiehdokkaalle? Tämä tuote voi kiinnostaa sinua

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltain presidenttivaalit kiinnostavat politiikkaa seuraavaaa väestöä maailmanlaajuisesti. Suurin taistelu tullaan todennäköisimmin käymään demokraattipuolueen ehdokkaan, presidentti Barack Obaman ja republikaanien ehdokkaan Mitt Romneyn välillä.

Vaalit saavat usein myös viihteellisiä ulottuvuuksia, eikä innokkaiden seuraajien tarvitse pettyä tälläkään kertaa. Nyt Bliss-yritys on lanseerannut presidenttikandidaateille omat nimikkotuotteensa. Obama ja Romney ovat molemmat saaneet vartalovoiteet, joilla on persoonallinen tuoksunsa.

Kuva: Tumblr

Barack Obaman sinisensävyinen ’O’ bama -voide tuoksuu kuvauksen mukaan appelsiinille. Mitt Romneyn vartalovoide on nimetty hupaisasti ’mint’ romneyksi. Kyseinen punaiseen pakkaukseen laitettu voide tuoksuu suloisesti mintulta.

Ehdokkaiden kannattaja voi lunastaa tuotteet itselleen 50 dollarilla, eli 42 eurolla. Bliss tarkkailee sivustollaan tuotteiden suosiota. Tällä hetkellä Obaman appelsiinivoide vetää pidemmän korren.