Hittikomedian tähti tuli kaapista: ”Ei tämä muuta maailmaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Thirlby tunnetaan parhaiten roolistaan elokuvassa Juno. Neitokainen näyttelee komediassa Juno-päähenkilön parasta ystävää, Leahia.

Nyt 25-vuotias tähti on tullut ulos kaapista, ja kertonut tuntevansa vetoa sekä naisiin että miehiin. Kaunottaresta oman biseksuaalisuuden tunnustaminen on tärkeää, vaikka hän ei pidäkään asiaa kovin jännittävänä.

– Ei ketään kiinnosta. En usko, että tämä biseksuaalisuuteni myöntäminen muuttaa maailmaa. On kuitenkin tärkeää, että ihmiset ovat rehellisiä ja taistelevat tasa-arvon puolesta, kertoo Olivia Thirlby In Style -lehdelle.

Olivia Thirlbyn näyttelijättären ura käynnistyi melkein jo lukioiässä, kun hän sai tarjouksen roolista The Secret -elokuvassa. Neitokaisen elokuvadebyytti oli kuitenkin United 93 -elokuvassa. Hänet on nähty myös muun muassa elokuvissa Margaret, The Darkest Hour ja Näin ystävien kesken.