Yllätyskäänne: Robert Pattinson ja Kristen Stewartin taas yhdessä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonat Twilight-fanit potevat edelleen järkytyksen tunteita, kun Hollywoodin unelmaparien joukkoon lukeutuneet Robert Pattinson ja Kristen Stewart erosivat pettämisskandaalin takia. Vampyyrielokuvien päätähtien suhde päättyi, kun Stewart petti avopuolisoaan varatun elokuvaohjaajan kanssa.

Nyt Robert Pattinsonin väitetään antaneen anteeksi entiselle tyttöystävälleen. The Sun -lehden lähteen mukaan Twilight-tähdet ovat tavanneet toisensa salaa ja vuodattaneet syvällisen keskustelun yhteydessä kyyneliä. Kristen Stewart kertoi entiselle avopuolisolleen uskottomuuden olleen typerin teko, jota hän on koskaan tehnyt.

– Rob tajusi, että Kristen teki typerän virheen. Pitkän ja itkuisen keskustelun jälkeen he sopivat tilanteen, lähde paljasti The Sun -lehdelle.

Jyrkän alamäen rakkaussuhteessaan kokeneen pariskunnan huhutaan muuttaneen jo takaisin yhteen. Huhujen mukaan näyttelijät ovat hankkineet talon arvostetulta alueelta Los Angelesista. Heidän naapurustossaan asuvat myös Hollywood-tähdet Brad Pitt ja Angelina Jolie. Tietoja ei ole kuitenkaan vahvistettu, joten niihin tulee suhtautua varauksella.

Kristen Stewart myönsi äskettäin julkisessa tiedotteessaan pettäneensä Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. 22-vuotiaalle näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä.