Maailman parhaiten pukeutuva valittiin – Kate Middleton syrjäytettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Cambridgen herttuatar Catherine ”Kate” Middletonia pidetään tämän hetken suosituimpana tyyli-ikonina. Hollywoodin valtasi äskettäin konservatiivinen muotisuuntaus, joka otti mallia kuninkaallisen pukeutumisesta.

Nyt on kuitenkin löytynyt vielä herttuatartakin taidokkaampi tyyli-ikoni, kun People-lehti laittoi järjestykseen maailman parhaiten pukeutuvat naiset. Kate Middleton tuli tyylikkyydessään vasta toiselle sijalle. Paraatipaikan varasti klassisella pukeutumisellaan Hollywood-näyttelijätär Gwyneth Paltrow.

39-vuotiaan Oscar-voittajan tyyli yhdistelee eleetöntä klassisuutta kimaltelevaan punaisen maton glamouriin. Parhaiten pukeutuvien neitokaisten listalle pääsivät myös näyttelijätär Emma Stone, poppari Rihanna ja supermalli Miranda Kerr. Kardashianin siskokset Kim, Kourtney ja Khloe jakoivat yhdessä listan neljännen sijan. Listan nousevana tähtipukeutujana pidetään Nälkäpeli-elokuvan tähteä Jennifer Lawrencea.