Lady Gaga lihoo silmissä! Shokkikuvia ei ole photoshopattu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Miljoonat fanit odottavat myös kovasti supertähden uutta ARTPOP-albumia. Nyt popparin kerrotaan kärsivän paino-ongelmista.

Lady Gaga on kertonut aiemmin avoimesti rakastavansa ruokaa ja erityisesti italialaisen keittiön antimia. Tähden kulinaristiset herkuttelut näyttävät tehneen tehtävänsä, sillä hän näyttää uusimmissa otoksissa saaneen lisää muotoja hoikkaan varteensa.

– Gaga näyttää lihoneen yli 10 kiloa, kommentoi ravintoterapeutti Majid Ali Radar Online -sivustolle.

Neitokainen näyttää Amsterdamin keikkakuvissa huomattavasti kurvikkaammalta kuin vielä muutama kuukausi sitten. Tiukassa lihapuvussa tähden muodokkuus tulee entistä paremmin esiin. Tähti on viime aikoina pukeutunut peittävämmin, minkä uskotaan johtuvan tämänhetkisistä liikakiloista.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.