Lady Gaga ei rintamustaan liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on ollut alkaneen syksyn aikana tiiviisti otsikoissa, sillä hänet on jälleen nähty toinen toistaan erikoisemmissa asuissa ja supertähti on saanut myös hieman lisää elopainoa.

Nyt Lady Gaga nähdään yllättävän normaalissa asukokonaisuudessa Amsterdamissa. Popparin mekko ei ainakaan liikoja rintamusta peitellyt. Kerroimme eilen kuinka selvästi aikaisempaa pyöreämpänä Amsterdamin keikalla kuvattu laulaja on Kelly Osbournen mielestä raskaana. Asian todellinen laita nähtäväksi.

Laulajatähti ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.