Anne Hathawayllä läpinäkyvä iltapuku – autonkuljettaja mokasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Taannoin leffatähden hiustyyliä ihmeteltiin ympäri maailmaa, sillä Anne ajeli hiuksensa lyhyiksi Les Miserables -elokuvaa varten.

Nyt 29-vuotias kaunotar on kuvattu saapumassa gaalailtaan rohkeassa iltapuvussa, jonka etumus paljasti runsaasti hänen etumustaan. Autosta noustessaan Anne joutui myös noloon tilanteeseen, kun autonkuljettaja astui vahingossa iltapuvun päälle. Onneksi asu pysyi näyttelijän yllä.

Anne Hathaway kertoi taannoin kasvissyöjänä olemisen tuottaneen hänelle ongelmia Britannian-vierailuillaan. Näyttelijätär kertoi käyneensä Britanniassa ensimmäisen kerran 19-vuotiaana kuvaamassa elokuvaa. Hän kertoi, ettei siihen aikaan maassa otettu tarpeeksi huomioon kasvissyöjiä. Tähti kertoi kuitenkin olevansa nyt tyytyväisempi maan ruokakulttuuriin kuin kymmenen vuotta sitten.