BB-Iida suivaantui viereisen sängyn seksisessiosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Tommi ja Sarah pääsivät viimein viime yönä nukkumaan saman peiton alle, ja tuloksena oli odotetusti parin ensimmäinen kunnollinen seksisessio. Tämä siitä huolimatta, että Tommin päästessä yöksi naisten makuuhuoneeseen pelisäännöiksi oli yhdessä sovittu jotain aivan muuta.

Äänekäs huohotus herätti kuitenkin yöllä muut makuuhuoneessa nukkuneet naiset. Jonna A ja Iida kritisoivat poikkeuksellista heräämistään eniten. Tilanteen jo päätyttyä Iida palasi kuitenkin asiaan vielä pariinkin otteeseen, sillä hän oli selvästi tuohtunut viereisessä sängyssä tapahtuneesta puuhastelusta. Ensin Iida ripitti Sarahia ja sen jälkeen Tommikin saapui takaisin vessareissultaan.

– Eikö Tommi? Sovitaan, että jatkossa sitten vaan kun ootte kaksin. Mun puolesta tää kerta nyt oli ihan ok, kun teillä oli varmasti himoja ja tää oli eka kerta. Se on epäkunnoitettavaa sitten loppupeleissä, Iida jatkoi valittamistaan.

Lopulta Iidakin rauhoittui ja asukkaat pääsivät jatkamaan uniaan. Tommi ja Sarahin hihittely jatkui kuitenkin vielä pitkään.