Fanit yllättyivät – James Franco ryhtyi laulajaksi ja julkaisee debyyttilevyn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä James Franco nähtiin taannoin valkokankailla 127 Hours -elokuvan päätähtenä. Kovassa nousussa oleva leffatähti juonsi myös viime vuoden Oscar-gaalan Anne Hathawayn kanssa. Sittemmin mies herätti huomiota julkaisemalla verkossa videoita, joissa tähti lauleskelee päihtyneenä popkappaleita.

Eräällä videoista mies muun muassa ”esittää” Rihannan You Da One -kappaletta. Nyt musiikista innostunut Hollywood-uros aikookin ottaa uuden aluevaltauksen rokkarina Daddy-yhtyeensä kanssa. James Franco julkaisee MotorCity-debyyttialbuminsa tiistaina.

– Tiedän tekeväni kaikenlaisia asioita, olen siitä tietoinen. Varmasti on olemassa skeptisiä ihmisiä, jotka ihmettelevät minun tekevän musiikkia. Minulle kaikki se tulee samasta paikasta, kuin käyttäisin eri välineitä ilmaistakseni itseäni, kertoi James Franco Rolling Stone -lehdelle.

Daddy-duo julkaisi vastikään Love in the Old Days -videonsa, jonka ohjauksesta vastasi luonnollisesti Franco itse. Kokoonpanoon kuuluu tähden lisäksi miehen yliopistoajan ystävä Tim O’Keefe. Albumilla kuullaan myös vierailevia lauluosuuksia Motown-laulaja Smokey Robinsonilta.

Taannoin James Franco nousi otsikoihin narisutettuaan kaapin ovia haastattelussa. Näyttelijältä kysyttiin mielipidettä verkossa vellovista homoväitteistä, mutta Franco ei suostunut kiistämään eikä myöntämään mitään. Sen sijaan hän jatkoi aiheella leikittelyä vihjaillen vitsailevasti, että ehkä hän onkin vain yksinkertaisesti homo.