Tamara Ecclestone yllätti: ”Seksiä transseksuaalin kanssa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee mielellään julkkisjuhlilla paljastavissa asuissa. Äskettäin neitokainen erosi poikaystävästään Omar Khyamista, kun miehen seksivideo tuli julkisuuteen.

28-vuotias neito paljasti vastikään, ettei hänelle ollut helppo päästä yli pettävästä poikaystävästä. Nyt Tamara on kertonut tälle syyn. Ex-mies ei nimittäin pelkästään pettänyt seurapiirikaunotarta, vaan teki sen seksivideolla transseksuaalin kanssa.

– Omar harrasti seksiä transseksuaalin kanssa. Se teki tilanteesta vielä vaikeamman. Se oli kauheampaa kuin tavallinen pettäminen, kertoo Tamara Ecclestone Stella-lehdelle.

Julkkisneito todisti elämänsä hirveintä hetkeä isänsä ja äitinsä seurassa, sillä he kertoivat tilanteesta hänelle ensimmäisinä. Tamara kertoo hävenneensä kuollakseen, kun vanhemmat katsoivat seksivideon hänen kanssaan. Perijätär tunnustikin haastattelussa, ettei ollut tuntenut pitkäaikaista poikaystäväänsä todellisuudessa ollenkaan.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.