Adam Lambert raivostui homokommenteista: ”Paris Hilton ei ole sen arvoinen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Adam Lambert tunnetaan musiikkinsa ohella kotimaassamme myös siitä, että hän seurustelee suomalaisen Sauli Koskisen kanssa. Suhde sai tiettävästi alkunsa poptähden esiinnyttyä Suomessa syksyllä 2010.

Aikaisemmin homoikoninakin tunnettu ja Adam Lambertin seurassa kuvattu Paris Hilton herätti hiljattain suurta kohua kommenteillaan, jonka mukaan homot ovat ”ällöttäviä ja heillä on todennäköisesti AIDS”. Tapaus suututti monet tahot, eikä Adam Lambert ole suhtautunut seurapiiritähden kommenttiin sen suopeammin.

RadarOnline-verkkosivusto kertoo saaneensa haltuunsa videomateriaalia, jolla Adam Lambert kritisoi Paris Hiltonia Los Angelesin lentokentällä. Adam vitsailee kuvaajan kanssa siitä, kuka voittaisi kädenväännössä hänen, Lady Gagan ja Pinkin välillä, mutta vakavoituu kun hänelltä kysytään Parisista.

– En aio kommentoida tuohon mitään. Hän ei ole sen arvoinen, Adam Lambert tylyttää.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan vuonna 2009 toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa. Hän julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009, ja albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Pitkään myös Suomen albumilistalla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.