Naiset huomio! Suosittu kitarahurmuri etsii tyttöystävää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran nousi viime vuonna kuuluisuuteen The A Team -debyyttisinglellään. Hän on tehnyt musiikkia muun muuassa One Direction -yhtyeellä. Sheerania kuullaan myös Taylor Swiftin tulevalla Red-albumilla.

Nyt 21-vuotias Ed Sheeran paljasti haluavansa parisuhteeseen. Kitarahurmurilla on kuitenkin vaikeuksia sen oikean etsimisessä, sillä hän ei osaa olla naisten seurassa. Sheeranin mukaan hän on surkea naisten kanssa, eikä hän uskalla pyytää kaunottaria treffeille.

– Olen maailman surkein naisten kanssa. Olen vain niin kiusallinen. En pysty tehdä aloitetta, Ed Sheeran kertoi The Sun -lehdelle.

Punapää kertoi, ettei hän ole saanut itsevarmuutta naisten hurmaamiseen kuuluisuutensa myötä. Sheeranin mukaan hänen pitäisi käyttäytyä kuin rocktähti naisten seurassa. Brittipoju paljasti olevansa luonteeltaan todella ujo.

Ed Sheeran aloitti musiikkiuransa vuonna 2005. Muutama vuosi sitten punapää lähti kiertueelle, joka kattoi 312 keikkaa. Laulajan mukaan hän halusi tehdä kyseisen määrän keikkoja, jotta hän voittaisi 200 keikkaa vuodessa tekevän poptähti James Morrisonin keikkaluvuillaan. Ed Sheeran kirjoitti äskettäin Moments-kappaleen supersuositulle One Direction -poikabändille.