Lady Gagan vanhempien ravintola tyrmättiin: ”Pahempi kuin herpes”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime viikolla poppari joutui kohun keskelle paino-ongelmiensa vuoksi, ja hän myönsi lihoneensa yli kymmenen kiloa.

26-vuotias supertähti syytti äskettäin lihomisestaan hänen isänsä italialaisia kokkauksia. Nyt popparin vanhempien omistama newyorkilainen Joanne-ravintola on kuitenkin saanut tyrmäyksen kriitikoilta. New York Daily News -lehden kriitikon mielestä trattorian ruoka on ”pahempaa kuin herpes”.

Kuva: Splash

Joseph ja Cynthia Germanotta avasivat ravintolan helmikuussa, ja vaikka ruokapaikassa riittää asiakkaita, kriitikot ovat kuitenkin pääasiassa haukkuneet sen antimia. The New Yorker -lehti kirjoitti muun muassa varsin happaman arvostelun kyseisestä paikasta. Kriitikko Leo Carey antaa kiitosta ravintolan lasagnesta, mutta kuvaa sen kunnianhimoisempia ruokalajeja pieleen menneiksi.

Lady Gaga on ylistänyt italialaishenkisen paikan ruokalajeja. Herkkujen valmistuksesta vastaa Oprah Winfreyn entisenä henkilökohtaisena kokkinakin työskennellyt julkkiskokki Art Smith. Negatiivinen kritiikki ihmetyttää paikallisia asiakkaita, jotka kehuvat ravintolan tunnelmaa lämpimäksi ja lihapullia erinomaisiksi.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.