Toimintaelokuvan tähti tärisi kauhusta Turkissa – takaa-ajo kapeilla kujilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä Liam Neeson vietti viime vuoden hiljaiseloa vaimonsa traagisen kuoleman johdosta. Irlantilainen tähti tunnetaan muun muuassa vuoden 2008 Taken-toimintaelokuvastaan, jonka jatko-osa saa pian ensi-iltansa.

60-vuotias Liam Neeson kertoi järkyttyneensä aiemmin tänä vuonna Taken 2 -elokuvan kuvauksissa Turkissa. Mies kuvasi näyttäviä ja vauhdikkaita takaa-ajokohtauksia stunttinäyttelijöiden kanssa maan suurimmassa kaupungissa Istanbulissa.

Tähden mukaan hän tärisi kauhusta, kun he ajoivat kuvausryhmän kanssa autoilla hurjaa vauhtia kapeilla kujilla. Liam Neeson kauhisteli tilannetta, sillä kadut olivat täynnä ihmisiä. Miehen mukaan putiikkien omistajat eivät halunneet sulkea kauppojaan kuvausten takia, joten kujilla liikkui paljon ihmisiä.

– Poliisi oli paikalla seuraamassa kuvauksia. Pienet kujat olivat täynnä ihmisiä, ja me ajoimme väenpaljoudessa Mercedes Benz -autoilla täyttä vauhtia, Liam Neeson kertoi Topix-sivuston mukaan.

Ensimmäisen Taken-elokuvan ohjasi Pierre Morel ja jatko-osan ohjaajaksi valittiin taannoin Olivier Megaton. Liam Neesonin vaimo Natasha Richardson menehtyi traagisesti vuonna 2009 lasketteluonnettomuuden takia. Näyttelijätär loukkasi päänsä, kun hän oli laskettelemassa Mont Tremblant Resortissa Kanadan Quebecissä. Heillä on kaksi poikaa, Michael ja Daniel.