Russell Brand ei kestänyt kodittomien nälkää – tarjosi aamupalaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut koomikko Russell Brand viihtyi avioeron jälkeen lukuisten naiskaunottarien seurassa. Vielä pari viikkoa sitten hänen kerrottiin viettäneen aikaa Spice Girls -laulajatar Geri Halliwellin kanssa, mutta sitemmin koomikko on nähty jälleen uuden naisen seurassa.

Äskettäin mies auttoi koditonta tarjoamalla tälle aterian kotonaan. Nyt Russell Brand on jälleen kasvattanut hyväntekijän mainettaan ruokkimalla kokonaisen ryhmän kodittomia ihmisiä. Suosikkikoomikko vei ihmisryhmän Newsroom Cafe -kahvilaan aamupalalle ja maksoi heidän ateriansa, uutisoi Female First -sivusto.

Internetissä liikkui äskettäin perättömiä huhuja, joiden mukaan 37-vuotias tähti olisi kuollut Sveitsin Alpeilla. Russell Brand kuitenkin kiisti nopeasti huhut Twitterissä, ja tyylilleen sopivasti hän heitti aiheesta vitsiä. Mies totesikin Twitter-blogissaan perienglantilaiseen tyyliin, että on parempi peruuttaa tehty maitotilaus. Kyseissä maassa maitomies toimittaa nimittäin maidot suoraan kotiovelle.