Jackass-tähti sai herpeksen – uskomaton selitys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurjapäisen Jackass-tiimin jäsen Bam Margera tunnetaan rajuista stunteistaan ja vaarallisista tempauksistaan. Useita vammojakin uransa aikana saanut Margera joutui taannoin sairaalaan laskettuaan kajakilla putouksesta yli 30 metrin korkeudesta.

Uutisoimme hiljattain Bam Margeran heränneen kotonaan alastoman naispuolisen tunkeilijan suutelemassa häntä ja masturboidessa tähden lattialla. Nyt Bam Margera on julkaissut Youtube-verkkosivulla videon, jolla hurjapää ruotii erikoista tilannetta ammattilaiskeittaaja Tony Hawkin kanssa.

Videolta käy ilmi, että nainen on asunut todennäköisesti ainakin kolme kuukautta Bamin kotia ympäröivällä tilalla. Realitytähti pelkää myös huulessaan olevan rakkulan olevan merkki siitä, että tunkeilija tartutti hänelle herpeksen. Hän tosin toteaa että rakkula on saattanut myös syntyä erikoisen tilanteen aiheuttaman stressin seurauksena.

Kaikki Jackass-tiimin jäsenet tunnetaan hurjapäisistä tempauksistaan. Vuonna 2011 Mike Tyson murskasi televisio-ohjelmassa Steve-O:n nenän. Tiimi koki myös viime vuonna odottamattoman menetyksen, kun ryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi 34-vuotiaana rajussa auto-onnettomuudessa Philadelphiassa.