Hollywood-tähti huolestui ”superspermasta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-näyttelijätär Jennifer Garner on keskittynyt viime vuodet perhe-elämäänsä. Näyttelijämiehensä Ben Affleckin kanssa perheen perustanut Garner synnytti aiemmin tänä vuonna kolmannen lapsensa. Tyttölapsien Violetin ja Seraphinan pikkuveljen nimeksi annettiin Samuel Garner Affleck.

Kotiäitinä jo pidempään viihtynyt Jennifer Garner on kertonut aiemmin, ettei halua enää lisää lapsia. Hän onkin nyt huolissaan aviomiehensa sperman laadusta. Mikäli näyttelijätär tulisikin yllättäen raskaaksi, hän syyttäisi siitä Ben Affleckin superspermaa.

– En aio todellakaan enää saada lapsia. Mutta aviomieheni on sellainen kaveri, jolla on superspermaa, kommentoi Jennifer Garner The Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmassa.

Jennifer Garner on tullut urallaan tunnetuksi monista hittirooleistaan, mutta television puolella hänet tunnetaan parhaiten Alias-sarjan päätähtenä. Vuonna 2001 alkaneesta roolistaan hänet on palkittu esimerkiksi Emmy-patsaalla. Jenniferin elokuvauran kohokohta on suursuosion aikoinaan saanut Pearl Harbor. Vuonna 2010 Garner nähtiin elokuvassa Valentine’s Day.