Fani vainoaa Kelly Osbournea – harrastaa kuvissa seksiä Ozzyn kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Siitä saakka Kelly on ollut aiempaa enemmän julkisuudessa.

Nyt rokkarin suorasukainen tytär on joutunut vainoajan kohteeksi. Eräs innokas fani on nimittäin ottanut Kellyn kiusansa kohteeksi. Naishenkilö lähetti äskettäin julkkisneitokaiselle piirroksia, joissa fani harrastaa seksiä tämän isän Ozzyn kanssa.

Vainoajan kerrotaan myös harrastaneen seksiä Kellyn entisen poikaystävän kanssa. Female First -sivuston mukaan ei ole selvää kenestä poikaystävästä on kyse. Fanin henkilöllisyys ei myöskään ole vielä tullut julkisuuteen. Tämä ei kuitenkaan estänyt rokkarin tytärtä tylyttämästä naista Twitter-blogissaan.

– Ylitit rajan, kun piirsit kuvia, joissa r*nkkaat isääni vasten, kirjoitti Kelly Osbourne blogiinsa.

Huimasti laihtunut rokkarin tytär on päässyt lähiaikoina otsikoihin myös superhoikan olemuksensa ansiosta. Neitokaisen kerrotaan kilpailevan samassa sarjassa supermallien kanssa. Hänen ylleen mahtuvat nimittäin mallien kolttujakin pienemmät vaatteet, koska Kellyllä on tavattoman kapea vyötärö.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.