Karmaisevimmat raskausvaatteet kuvina – kehtaisitko pukea yllesi?

Lifestyle · Neea Jokinen

Raskaana olevat naiset joutuvat päivittämään vaatevarastoaan mahassa kasvavan pienokaisen vuoksi. Nyt verkossa on julkaistu karmaisevia kuvia raskausvaatteista, jotka voivat aiheuttaa joillekin jopa painajaisia.

Oddee-sivusto on koonnut yhteen otoksia raskaana olevista naisista, jotka ovat pukeutuneet hämmentäviin asuihin. Kuvasarjassa nähdään muun muuassa valkoiseen toppiin sonnustautunut nainen, jonka raskausmahasta törröttävät pienen lapsen veriset kädet. Naisen sisältä ulos pyrkivä ”lapsi” pitää kädessään pientä Halloween-kurpitsaa. Katso kaikki kuvat tästä.

Kuva: Neatorama.com

Otoksissa nähdään myös eräs merenneidoksi pukeutunut nainen, joka on somistanut raskausvatsaansa valtavalla simpukankuorella. Kuori on asetettu naisen mahan päälle siten, että hänen pyöreä vatsansa näyttää simpukan helmeltä. Kuvissa on myös Darth Vader -teemaiseen naamiaisasuun pukeutunut raskaana oleva nainen.