Mies koukussa Ben & Jerry’s jäätelöön – lihoi XXXXL-kokoiseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Monille myös ruoka-aineet voivat aiheuttaa vakavia riippuvuuksia. Nyt erään brittiläisen miehen rakkaus jäätelöön vei hänet ongelmiin.

26-vuotias Paul Naples addiktoitui Ben & Jerry’s -jäätelöön niin paljon, että ahmi kyseistä herkkua puoli purkillista päivässä. Ajan saatossa nuori mies lihoi lopulta lähes 160-kiloiseksi. Hänen vaatekokonsa kasvoi XXXXL-kokoon, mikä pakotti Newcastle upon Tynestä kotoisin olevan miehen pukeutumaan säkkimäisiin vaatteisiin.

Radikaalisti muuttunut ulkomuoto hävetti The Virgin Money -yhtiön teknisenä asiantuntijana työskennellyttä miestä niin paljon, ettei hän lopulta kehdannut astua ulos kotoaan. Tilanne kuitenkin muuttui, kun Cally-serkku pyysi Paul Naplesia häihinsä sulhaspojaksi. Mies halusi näyttää häissä hyvältä ja muutti sen takia elämäntapojaan terveellisemmiksi.

Parin vuoden aikana entinen jäätelöaddikti on laihtunut yli 60 kiloa ja painaa tällä erää vain 90 kiloa. Naplesin onneksi hänen kroppansa on myös kutistunut usean vaatekoon verran. Hurja X-kirjainten rivi onkin muuttunut simppeliksi L-kooksi.

– Olen niin paljon onnellisempi nyt, ja minulla on enemmän energiaa ja itsevarmuutta. Serkkuni antoi minulle tavoitteen pyytäessään minua häihinsä sulhaspojaksi. Olen innoissani nykyisestä painostani, enkä voi uskoa, että onnistuin yrityksessäni, kertoo Paul Naples Daily Mail -sivustolle.