Justin Bieberin raju elämänmuutos: ”Hän on idiootti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber starttasi viikonloppuna käyntiin Believe-maailmankiertueensa Yhdysvaltojen Arizonasta. Loppuunmyyty konsertti sai ikävän käänteen, kun Bieber oksensi kesken kappaleen esittämisen ja juoksi pois lavalta.

Sittemmin Justin Bieber kertoi oksentaneensa liiallisen maidon juonnin takia. Nyt 18-vuotiaan teinitähden ystävät ovat kertoneet, että popparin luonne on muuttunut radikaalisti hänen ruokavalionsa vaihtumisen vuoksi. Bieber kääntyi äskettäin vegaaniksi, mutta kasvispainotteinen ruokavalio ei ole teinitähdelle sopiva.

– Hänen käytöksensä muuttui radikaalisti. Justin oli vihainen ja snobi. Lopulta kaikki vaativat häntä lopettamaan kasvissyönnin ja syömään lihaa. Selenakin oli sitä mieltä, että Justinista tuli vegaanina idiootti, lähde kertoi STAR-lehdelle.

Poptähti Usherin kerrotaan käännyttäneen nuoren suojattinsa kasvissyöjäksi. Usherin mielestä kasvisruokavalio tekee Bieberistä energisemmän, mutta toisin kävi.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber on parhaillaan toisella maailmankiertueellaan. Teinitähti esittää keikoilla Believe-albuminsa kappaleita sekä vanhempia hittejään. Bieber saapuu myös ensimmäistä kertaa Suomeen 26. huhtikuuta Helsingin Hartwall-areenalle. Keikan yli 300 euroa maksavat VIP-liput myytiin loppuun minuuteissa.