Hollywood-komistus lihottaa itseään: Tähtäimessä 140 kiloa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Chris Pratt tunnetaan rooleistaan useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Komedienne Anna Farisin kanssa naimisissa oleva miestähti on näytellyt muun muassa What’s Your Number?, Moneyball ja Take Me Home Tonight -elokuvissa.

Nyt 33-vuotias Hollywood-komistus on kertonut joutuneensa lihotuskuurille uusinta roolityötään varten. Chris Pratt näyttelee Vince Vaughnin rinnalla tulevassa Starbuck-komediassa, ja on kasvattanut vatsanympärystään jo lähes 20 kilolla. Miehen tähtäimessä on 140 kilon elopaino, jonka hän toivoo saavuttavansa marraskuuhun mennessä.

– Tältä näyttää 125 kiloa. Kaikki tässä on pelkkää mieheyttä, kertoi Chris Pratt Us Weekly -lehden haastattelussa vatsanseutuaan hieroskellen.

Pratt kertoo syöneensä ”superällöttäviä, mutta melko maistuvia” lihotuspirtelöitä sen lisäksi, että hänet tunnetaan jo usean pikaruokalan kanta-asiakkaana. Koomikko vertaakin paria purilaista kokaiini-trippiin, ja kertoo rakastavansa epäterveellistä ruokavaliotaan. Lihomisen haitta on miehen mukaan se, että hänen energiatasonsa on koko ajan hämmästyttävän alhaalla.

Chris Pratt kertoi viimeisimmässä haastattelussa jaksaneensa näytellä Starbuck-komedian kuvauspaikalla ainoastaan sokeripitoisen purtavan voimalla. Miehen näyttelijäura on täynnä lihomisia ja laihtumisia. Hän esimerkiksi laihdutti ja treenasi itsensä huippukuntoon Brad Pittinkin tähdittämää Moneyball-elokuvaa varten, koska esitti siinä urheilijaa. Tähti kertoo olevansa koukussa jojo-laihduttamiseen, koska kehon muokkaaminen saa hänet tuntemaan olonsa jumalaksi.