Jännitystä seksielämään: Yhdyntä julkisella paikalla – tässä vinkit

Lifestyle · Neea Jokinen

Moni kaihtaa seksin harrastamista julkisella paikalla kiinnijäämisen pelon vuoksi. Jännittävä seksikokemus kannattaa kuitenkin toteuttaa ainakin kerran elämässä, sillä se saattaa toimia väljähtyneen parisuhteen intohimon räjäyttäjänä.

Nyt Cosmopolitan-lehti on julkaissut listan paikkoja, joissa kannattaa joskus kokeilla seksin harrastamista. Miehet haaveilevat usein automuhinoinnista, jossa nainen esimerkiksi makaa menopelin konepellillä valmiina toimintaan. Spontaanit seksikumppanit voivat esimerkiksi ajaa auton syrjäiselle metsätielle ja antautua lemmiskelyyn lämpöä hehkuvan konepellin päällä.

Varaa hotellihuone ylimmästä kerroksesta, josta on upeat näkymät. Rohkeimmat uskaltautuvat muhinoimaan täysin ilkosillaan ikkunaa vasten. Seksisessio saa uudenlaisen ulottuvuuden, kun yhdynnän aikana katsoo ikkunasta alas. Kadulla kävelevillä ei ole mitään hajua intohimoisesta rakastelusta, joka tapahtuu lähellä yläilmoja.

Jos seksin himo iskee kesken kotibileiden, pelehtiminen voi onnistua esimerkiksi vaatehuoneessa tai kylppärissä. Musiikin soidessa melutaso on valmiiksi korkealla, joten voihkinnat eivät kantaudu juhlijoiden korviin. Pikainen rakasteluhetki saa adrenaliinin ryöppyämään ja tekee seksistä tuplasti kiihkeämpää.

Syksy on ihanteellista aikaa ulkona olemiseen, joten pariskuntien kannattaa esimerkiksi pystyttää takapihalleen teltta ja viettää kostea yö teltassa. Naapureiden uteliaat silmäparit eivät näe intiimipuuhia, jos teltan asettaa esimerkiksi aivan aidan viereen tai pensasrykelmän taakse.