BB-Teijan sikailu meni liian pitkälle – tuotanto joutui ojentamaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon vanhimmat asukkaat ovat koko kauden ajan haukkuneet päivittäin nuorempia asukkaita värikkäin sanakääntein. Erityisen kärkevä puheissaan on ollut rääväsuinen Teija, joka on ottanut kohteikseen erityisesti Johannan ja Iidan.

Eilen illalla Teija meni kuitenkin lopulta sanavalinnoissaan liian pitkälle, sillä hän nimitteli Iidaa tavalla, joka ei sopinut edes asukkaiden kahdenkeskisiin keskusteluihin. Teija oli Annen kanssa talon terassilla, kun katkera vuodatuskohtaus alkoi.

– Se saatanan v**un Tampereen Pirkkalan hu**a, Teija paasasi Annen kuullen.

Anne ryhtyi heti rauhoittelemaan huonokäytöksistä kollegaansa, mutta Isoveli oli jo ehtinyt huomata tilanteen ja kutsui Teijan päiväkirjahuoneeseen ojennettavaksi. Anne puolestaan kertoi purkauksesta muille asukkaille, jotka ihmettelivät Teijan toimintaa.