Cheryl ahtoi rintansa LIIAN kireään toppiin – ja sen kyllä huomasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta soolouralle siirtynyt kaunotar tunnetaan nykyisin paremmin X Factor -ohjelman brittiversion ex-tuomarina.

Pari viikkoa sitten 29-vuotias Cheryl Cole tunnusti nähneensä eroottisia unia eräästä Rihannasta, jonka kanssa popppari tunnusti uneksineensa tuhmasta tyttötouhuilusta. Nyt popkaunotar on kuvattu The Million Lights -kiertueensa keikalla Belfastissa, jossa hän nousi esiintymislavalla kireässä esiintymisasussa.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.