Chris Cornell haastettiin oikeuteen – taloudenhoitaja sai tarpeekseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Chris Cornell tunnetaan pitkän linjan muusikkona, joka on soolouransa ohella soittanut ja laulanut Soundgarden ja Audioslave -yhtyeissä. Rokkari muistetaan myös vuonna 2006 ensi-iltansa saaneen James Bond -seikkailu Casino Royalen tunnuskappaleesta You Know My Name.

Rokkari on nyt vaikeuksissa, sillä TMZ-verkkosivuston mukaan hänen entinen taloudenhoitajansa Elia Mora on nostanut kanteen Chrisiä ja hänen vaimoaan Vickyä vastaan. Moran mukaan Vicky vaati häntä tekemään ylitöitä viime jouluna taloudenhoitajan vuoron jo päätyttyä.

Nainen ei suostunut Christin vaimon vaatimuksiin, jolloin Vicky alkoi solvaamaan Moraa raivoissaan ja lopulta antoi hänelle potkut. Taloudenhoitaja kertoo tehneensä töitä 43 tuntia viikossa, ja väittää ettei koskaan saanut keskeytymättömiä 30 minuutin lounastaukoja tai 10 minuutin lepohetkiä.

48-vuotias Chris Cornell kuuluu vaihtoehtorockin pioneereihin. Rokkari on keskittynyt vuosien ajan omaan soolouraansa, mutta hiljattain Cornellin vanha Soundgarden-yhtye teki paluun keikkalavoille ja julkaisee uuden levynsä vielä tämän vuoden puolella. Vuonna 1984 Yhdysvaltain Seattlessa perustettu Soundgarden oli Nirvanan, Pearl Jamin ja Alice In Chainsin ohella yksi tärkeimmistä 90-luvun grungeyhtyeistä.