Cladia Romanin bikinipeppu veti hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiskaunotar Claudia Romani lukeutuu kuluneen vuoden kuumimpiin mallitulokkaisiin, sillä neitokainen on jättänyt saapasmaan ja suunnannut Yhdysvaltoihin. Siellä paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä, eikä kuvausaiheista ole ollut puutetta.

30-vuotias mallikaunotar Claudia Romani on viime viikkoina keikistellyt paparazzien edessä useita kertoja ja hänet nähtiin myös taannoisten jalkapallon EM-kisojen aikaan liputtamassa Italian joukkueen puolesta. Tällä kertaa Claudia on ikuistettu Miami Beachin maisemissa, jossa hän kastoi upean bikinivartalonsa meren aaltoihin.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.