Kristen Stewart rinnat paljaana – kohukuvat levisivät nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Kuva: MK2 Productions

Parhaillaan Kristen Stewart esiintyy valkokankaalla alastomana Matkalla-elokuvan autokohtauksissa. Niissä hän ja kaksi miespuolista kollegaa päättävät esimerkiksi rohkaista mielensä ja matkustaa autolla täysin alastomana.

Kuva: MK2 Productions

Pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.